Cu totii am sters din greseala, fotografii, contacte, adrese de e-mail necesare pentru job, clipuri video sau fisiere accidental.

Dar, nu intrati in panica, exista modalitati de a recupera datele pierdute. Astazi noi va vom indruma pentru ca totul sa iasa bine si sa va recuperati cat mai rapid si eficient datele pierdute.

MobiKin Doctor– cea mai buna aplicatie de recuperate fisierele sterse sau pierdute de pe Android. 

Daca doriti cel mai rapid si cel mai eficient mod de a recupera date pierdute de pe Android, atunci MobiKin Doctor for Android este tot ceea ce aveti nevoie. Cu doar cateva click-uri veti avea inapoi toate datele sterse in diferite categori pentru a nu mai pierde vremea cu cautarea fisierului sters. Datele sterse pot fi: numere de telefon, adrese de e-mail, mesaje, fotografii, muzica si multe altele, care vor ajunge din nou in mainile dvs.

Datele dvs. sunt cel mai valoros lucru de pe dispozitivul Android. Putine lucruri sunt mai prețioase, deci stati fara grija, acest program recupereaza in siguranta datele. MobiKin Doctor pune totul pe computer in formatul original pentru controlul intr-o singura vizualizare.

Acest program inovator poate fi utilizat cu peste 2.000 de dispozitive Android de la Samsung, HTC, Motorola, LG, Sony, Asus, si multe alte modele. Aveti posibilitatea sa examinati continutul inainte de a le recupera, astfel incat sa stiti exact ceea ce recuperati.

Acest lucru va economisește tone de timp si va asigura ca nu veti pierde nimic. De asemenea, software-ul vine si un o varianta platita, dar nu va faceti griji varianta fratuita este tot ceea ce aveti nevoie.

Dupa ce instalati programul pe PC-ul sau Mac-ul dvs. de aici trebuie sa va conectati telefonul la computer, deoarece MobiKin va avea nevoie de acces la telefon. In rest tot e simplu, trebuie doar sa urmati instructiunile simple de mai jos.

  • Dupa ce conectati telefonul, acest program va porni automat

  • Cateva secunde mai tarziu, MobiKin va recunoaste dispozitivul dvs. Android. Apoi alegeti ce tip de date doriti sa recuperati si apasati butonul ‘’Next’’.

  • Dupa doar 18 de secunde (acest lucru poate varia), va vor aparea datele pierdute sau sterse.

  • Recuperarea se face in cel mai scurt timp. Dupa terminare, apasati butonul OK, iar datele pe care le-ati ales vot fi salvate pe PC-ul dvs.

Concluzia

MobiKin Doctor este in concluzie un instrument superb de backup profesional. Puteti scana dispozitivul si vedea atat datele existente cat si cele sterse dintr-o singura vizualizare.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.