Asus primeste doua noi modele in familia ZenBook: UX430 și UX530

2017 este un an care aduce lansari peste lansari in toata industria de gadget-uri. Iubitorii seriei ZenBook de la Asus au motive de bucurie, intrucat 2017 aduce doua noi modele.
ZenBook UX430 si ZenBook UX530 sunt cele mai subtiri ultrabook-uri ale producatorului, stabilind un nou record pentru seria ZenBook. Cele doua modele au o grosime de doar 1.57 cm, fiind cu adevarat impresionante. Sa vedem ce aduce nou fiecare dintre cele doua ultrabook-uri.

ZenBook UX430
Modelul UX430 vine cu un ecran de 14 inch si are un design disponibil pe nuantele Royal Blue, Rose Gold, Quartz Grey si Shimmer Gold. Se pare ca setul de culori inspirat din modelele de smartphone-uri ajunge incet-incet sa acapareze si piata de ultrabook-uri. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure, intrucat pentru mult timp lucrurile ramasesera destul de plictisitoare. Cei de la Asus au dovedit de-a lungul timpului ca pun pret deosebit pe design, asa ca miscarea nu ar trebui sa ne mire prea mult.

Ultrabook-ul are un ecran cu rezolutie Full HD si este dotat cu placa video Nvidia GeForce 940 MX. UX430 e disponibil la randul lui in mai multe variante, cu diferente mici intre ele. Exista astfel trei optiuni pentru procesor (Intel Core i3-7100U, Intel Core i5-7200U si Intel Core i7-7500U) si trei optiuni pentru stocarea SSD (128, 256 sau 512 GB SATA 3). Memoria RAM este de pana la 16 GB.

ZenBook UX530
Modelul ZenBook UX530 are un ecran de 15.6 inch si e disponibil pe nuantele Royal Blue si Quartz Grey. Diferente prea mari nu sunt intre cele doua modele, in afara faptului ca ZenBook UX530 ofera doua optiuni pentru placa grafica. Vorbim de Nvidia GeForce 940MX cu memorie de 2GB GDDR5 si Nvidia GeForce GTX 950 cu aceeasi memorie. ZenBook UX530 este disponbil si el in mai multe variante, asa ca sunt de urmarit pentru fiecare in parte combinatiile intre dotari.

Avand un ecran mai mare, modelul este si ceva mai greu. Greutatea ramane insa destul de mica prin comparatie cu alte modele ale competitiei. Cert este ca atat ZenBook UX430, cat si ZenBook UX530 sunt ultrabook-uri foarte rapide, ideale pentru sesiuni intense de lucru. Dispozitivele portabile nu au fost niciodata mai performante si mai atractive!

Asadar, seria ZenBook se mareste cu inca doua ultrabook-uri foarte atractive. Cei de la Asus urmeaza sa anunte si alte lansari pentru 2017, asa ca suntem cu ochii pe ceea ce urmeaza.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.