Dupa cei de la ZTE care au lansat saptamana aceasta, mai devreme, in India , smartphone-ul lor ZTE Nubia N2, acestia vor sa scoata pe piata indiana de electronice, noul smartphone, ZTE Nubia M2. Pretul acestuia, incepe de la 23.000 Rs, mai exact 356 de dolari americani sau 1.430 RON. Noul smartphone al celor de la ZTE, va fi lansat exclusiv pentru membrii Amazon Prime. Acesti se vor bucura sa il vada pe piata la festivalul Prime Day Sale, care incepe de pe 10 Iulie. Telefonul va veni in culorile Champagne Gold si Black Gold.

Cei de la ZTE, au prezentat in Martie anul acesta, telefonul ZTE Nubia N2. Inca din Martie se stia ca aceste telefon va veni cu 4GB de RAM si un set de camere duble.

Vorbinm despre trasatura cea mai scoasa in evidenta de cand a fost prezentat acest telefon. Camera. Acest telefon vine cu un set de camere duble, cu rezolutii de 13MP si senzori Sony CMOS. Un senzor are doar o singura captare a imaginii, iar celalalt are o captura monocorma. Ambele camere sunt acoperite cu sticla de safir si au o diafragma f/2.2. Daca va intrebati ce specificatii are camera frontala, aflati ca aceasta are o rezolutie de 16MP, o diafragma f/2.0 si un unghi de deschidere de pana la 80 de grade. Compania a spus ca videoclipurile nu sunt pixelate si camerele pot sa incetineasca videoclipul de pana la 4 ori.

ZTE Nubia

Daca va intrebati ce specificatii are acest telefon, aflati ca acest Nubia M2 ruleaza pe Nubia UI 4.0 care este bazat pe Android Marshmallow. Telefonul are un ecran AMOLED de 5.5 inch Full HD, cu o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli. Acesta este alimentat de un procesor Snapdragon 625 SoC si de 4GB de memorie RAM. Capacitatea acestuia este de 64 GB de memorie interna, la care mai puteti adauga un card microSD de pana la 200 GB. Compania nu a lansat inca versiunea care suporta un cardSD de pana la 128GB.

Conectivitatea este de asemenea si ea generoasa. Acest telefon include o viteza de 4G LTE, WI-FI, Bluetooth v4.1, OTG, GPS si USB Type-C. Telefonul are 168 de grame si masoara 154.5×75.9×7 milimetri. De asemenea, acesta mai vine cu o baterie care are capacitatea de pana la 3630 mAh. Acesta suporta Fast Charging NeoPower 2.5. Ca performanta audio, ZTE Nubia M2 suporta Dolby Sound 7.1 si Hi-Fi audio. Smartphone-ul vine si cu un senzor de amprenta care este situat pe butonul de Home al telefonului.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.