Xiaomi Redmi Pro 2 posibile specificatii conform ultimelor zvonuri.

Compania Chineza Xiaomi urmeaza sa lanseze noul Redmi Pro 2 in curand, zvon ce a ajuns la urechile noastre la inceputul lunii iulie la exact un an de la lansarea seriei Redmi Pro. La mijlocul lunii trecute, Xiaomi prezenta pe site o scurta descriere a lui Redmi Pro 2 in care erau expuse specificatiile principale, insa nu suficient de complete ca cele din cele mai recente zvonuri.

Aparitia specificatiilor pe site-ul oficial Xiaomi a fost confirmata drept eroare si a fost restrasa imediat de catre reprezentantii companiei din China. Bineinteles ca nu a fost suficient de rapid pentru ca au fost destui entuziasti care au reusit sa realizeze capturi de ecran cu Xiaomi Redmi Pro 2 direct pe site-ul oficial.

Cei de la GizChina au afirmat ca au intrat de curand in posesia listei cu specificatiile Xiaomi Redmi Pro 2 si se pare ca telefonul chiar va avea varianta de 3GB RAM cum se vehiculase in zvonurile anterioare. In tot acest timp nu au fost semnalate indicii conform carora va exista si o varianta cu 4GB RAM, insa daca este sa ne luam dupa Redmi Pro care avea si varianta de 4GB RAM + 128GB Stocare, este foarte probabil ca Redmi Pro 2 sa urmeze aceeasi linie si sa primeasca acceasi varianta de echipare de top.

In ceea ce priveste camera, Redmi Pro 2 ar urma sa aiba 16 Megapixeli pe camera principala, insa nu stim deocamdata ce senzor va avea camera secundara. Zvonurile indica totusi in dreptul camerei secundare un senzor de 5 Megapixeli la fel ca la primul model Xiaomi Redmi Pro, iar parerea mea este ca cel mai probabil cu aceasta va si veni dotat.

Ultimele informatii referitoare la specificatiile tehnice nu contin detalii despre display si procesor, insa pe baza erorii de afisare de pe site-ul oficial Xiaomi, Redmi Pro 2 ar putea sa vina in varianta cu ecran de 5.5 inch si procesor Snapdragon 660 SoC. Bineinteles ca pe un asemenea display va exista o rezolutie nativa FullHD, iar aceasta va fi un LCD si nu un OLED cum se vehiculasera initial. Aceasta schibare nu va fi altceva decat un pas inapoi pentru Xiaomi avand in vedere ca la modelul anterior displayul a fost OLED.

Presa de specialitate asteapta ca Noul Redmi Pro2 sa fie dotat cu clasicele caracteristici ca Wi-fi, Gyroscop, Bluetooth, Magnetometru sau Accelerometru. Bineinteles ca pana la noi informatii oficiale nu vom auzi decat presupuneri si zvonuri, insa daca este sa tinem cont de unde vin si de cate ori au fost aproape de realitate, putem admite ca in mare partea cam asa va arata noul Xiaomi Redmi Pro 2.

Mai multe detalii oficiale vor fi publicate in Iulie cand aceasta va fi lansat in China. Pana atunci numai bine!

Sursa: digitaltrends.com | gadgets.ndtv.com

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.