Lenovo K8 Plus, a fost lansat la un eveniment in New Delhi, de catre compania Lenovo. Telefonul se gaseste pe magazinul online, FlipKart. Lenovo K8 Plus are un setup de camera dubla situat pe spate si o baterie gigant, de 4000 mAh. De asemenea, K8 Plus, are un buton dedicat pentru muzica, care poate fi facut ca buton de pornire. O alta caracteristica importanta este sunetul Dolby Atmos si performanta castilor. De partea cealalta, cei de la Lenovo au lansat K8, care are caracteristici similare. Din pacate, nu este nici un semn cum ca pretul acestuia ar fi publicat foarte curand.

Telefonul poate fi comandat din India, la pretul de 660 LEI. Acesta poate fi cumparat inca din data de 7 Septembrie, incepand cu doisprezece noaptea. Smartphone-ul este disponibil in doua culori,  Venom Black si Fine Gold.

Lenovo

Lenovo K8 Plus, este un smartphone dual-SIM, cu cartela de tip nano-SIM. Telefonul ruleaza un Android Nougat, versiunea 7.1.1. Ecranul acestuia este unul de tip Full HD, cu o rezolutie de 1080 pe 1920 pixeli. De asemnea, acesta este acoperit cu o protectie de tip Corning Gorilla Glass. Smartphone-ul este alimentat de un procesor de tip Octa-Core MediaTek Helio P25 SoC ( patru nuclee la o viteza de 1.69GHz, trei nuclee la o viteza de 2.3GHz si un singur nucleu la o viteza de 2.6GHz ). Telefonul are o memorie de 3GB RAM. Varianta de 4GB se numeste Lenovo K8 Plus Holiday Edition. Din punct de vedere al camerei, smartphone-ul are o camera dubla cu doi senzori, unul de 13MP si alt senzor secundar de 5MP. In partea din fata a telefonului, camera are o rezolutie de 8MP. Cum se poate vedea si din imagine, telefonul are un senzor de amprente situat pe spatele telefonului.

Telefonul are o memorie interna de 32GB la care se mai pot adauga inca 128GB, cu ajutorul unui card microSD. In plus, acesta suporta conectivitate 4G VoLTE, si WI-FI de tip AC. Bateria are o capacitate de 4000 mAh.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.