Instagram poate fi deja aplicația dvs. preferată pentru schimbul de amintiri. Dar, în curând, este posibil ca aceasta să devină o destinație pentru apelurile voce sau video, ca o teardă APK a aplicațiilor Instagram for Android și Instagram Direct, a arătat câteva fișiere misterioase care indică noile caracteristici. Facebook, compania-mamă din spatele Instagram, ar putea folosi suportul pentru apelurile vocale și video pentru a prelua Snapchat, care deja s-a confruntat cu critici pentru reproiectarea recentă.

Fișierele APK ale aplicațiilor Instagram și Instagram Direct includ pictograme de butoane pentru funcțiile “Apel” și “Apel video”, raportează TechCrunch, citând utilizatorul Twitter – Ishan Agarwal. Un purtător de cuvânt al Instagram a refuzat să dea o confirmare oficială cu privire la noua descoperire și le-a spus celor de la TechCrunch:

“Mă tem că nu putem comenta acest lucru”.

Cu toate acestea, există un istoric de îngropare a caracteristicilor nelansate în codul aplicației.

Oamenii de la XDA Developers susțin că au descoperit câteva șiruri de caractere în aplicația Instagram care definesc caracteristica de chat video. De altfel, un buton de apel video a fost reperat în ianuarie, care părea a fi testat intern.

Este demn de remarcat faptul că, în timp ce caracteristicile pentru a permite apelurile vocale și video sunt noi pentru utilizatorii Instagram, acestea nu sunt ceva proaspăt pentru Snapchatters. Snapchat a lansat asistență pentru apelurile video în 2014 și a adăugat caracteristici pentru a înregistra note audio și video în 2016.

După cum s-a spus, adăugarea de apeluri vocale și video este de așteptat să ofere o margine ascuțită pentru Instagram pentru a fi feroce in concurența creată de Snapchat. Instagram are deja Facebook și WhatsApp ca cele două platforme pentru a face comunicarea pentru utilizatorii săi mai ușoara și mai convenabila decât ceea ce pot obține de la Snapchat. În plus, Instagram ar putea permite apelarea asistenței la conturile Facebook și WhatsApp pentru a ajunge la noi înălțimi.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.