Platforma de gestionare a fotografiilor SmugMug a declarat vineri că a fost de acord să cumpere site-ul web pentru imagini și găzduire video Flickr pentru o sumă nedivulgată.

Flickr va continua să funcționeze ca entitate separată după încheierea tranzacției, a declarat SmugMug.

“Unificarea brandurilor SmugMug și Flickr va face întreaga comunitate de fotografie să fie mai puternică și mai bine conectată”, a declarat directorul executiv al SmugMug, Don MacAskill, într-o declarație. “Împreună, putem păstra fotografia ca limbă globală a povestirii”.

“Flickr este o comunitate uimitoare, plină de unii dintre cei mai pasionați fotografi din lume. Este un produs fantastic și un brand iubit, care furnizează zeci de miliarde de fotografii, sute de milioane de oameni din întreaga lume “, a declarat MacAskill pentru USA Today. “Flickr a supraviețuit prin gros și subțire și este esențial pentru întreaga țesătură a internetului”.

“Suntem încântați să anunțăm că SmugMug a achiziționat compania Flickr. Nu am fi mai încântați să unim două mărci care împărtășesc aceleași misiuni, pasiuni și valori.” Fotografii au găsit întotdeauna modalități de a-și împărtăși pasiunea, munca și inspirația cu fiecare alaturi de noi, suntem acasa, la creatori, prese de obloane, producatori, suntem acasa pentru dumneavoastra “, a spus compania intr-o alta declaratie.

Verizon a cumpărat activitatea principală a Yahoo pentru 4,48 miliarde de dolari în luna februarie a anului trecut, iar achiziția a inclus Flickr, printre alte proprietăți web. Achiziția a fost finalizată în luna iunie a anului trecut.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.