Huawei la CES 2018, a adus un router wireless (Wi-Fi) care este destinat să furnizeze conectivitate wireless “rapidă”. Numit Huawei WiFi Q2, noul sistem permite utilizatorilor să asocieze o stație de bază cu până la 16 hotspoturi pentru a lărgi acoperirea unei rețele Wi-Fi într-un mediu de acasă. Sistemul are, de asemenea, un hardware capabil să furnizeze o conexiune hibrid de până la 1867Mbps prin legarea vitezei de comunicare prin rețea (Power Line Communication) și a rețelei Wi-Fi. În final, va oferi o concurență dură unor routere inteligente Wi-Fi proiectate de Google, Linksys și Netgear.

Routere cu suport pentru rețeaua Wi-Fi sunt destul de comune în zilele noastre. Dar soluțiile tradiționale depind adesea de forma și dimensiunea casei și vin cu procese complexe de instalare și configurare. Huawei pare să fi abordat toate aceste probleme cu WiFi Q2. Acest sistem include un modul PLC Gigabit distinct, care permite accesul la pereții transversali din rețea. Mai mult, unitatea principală a sistemului are un proces de instalare în cinci etape, în timp ce unitățile secundare au funcții simple, plug-and-play.

Huawei susține că WiFi Q2 poate susține cu ușurință până la 192 de dispozitive conectate simultan cu sistemul complet – cuprinde o stație de bază și 16 hotspoturi. Sistemul cu banda de frecvență standard de 5 GHz suportă de asemenea până la 16 hotspoturi și permite utilizatorilor să adauge sateliți suplimentari fără configurații manuale. Toate acestea sunt suficiente dacă sunteți în căutarea unei singure soluții pentru casa dvs. inteligentă sau planificând să vă transformați casa într-o locuință inteligentă în care vor fi prezente anumite lumini, prize și alte dispozitive Wi-Fi.

Natura unică Wi-Fi de conectivitate a Huawei WiFi Q2 permite sistemului să ofere 100ms timp de comutare pe protocolul 802.11v. În plus, există un algoritm de forță anti-brute care ajută la prevenirea oricărui acces extern sau nedorit la rețea.

Huawei nu a dezvăluit detalii despre disponibilitatea WiFi Q2. Cu toate acestea, având în vedere caracteristicile sale convingătoare, sistemul este așteptat să lovească în curând piețele globale pentru a nu oferi spațiu concurenților pentru evoluții similare. CNet raportează că Huawei WiFi Q2 cu trei baze are un preț de 349,99 dolari, în timp ce un set de bază și doui sateliți se va vinde la 219,99 dolari.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.