Nokia X este încă de acord cu o confirmare oficială, dar a apărut recent în China, cu o dată de lansare programată pentru 27 aprilie. Și acum, două dintre modelele Nokia X cu zvonuri lungi au primit certificarea de la autoritatea wireless China Certification Compulsory (CCC) care indică o cotă de preț accesibilă. Listarea arată că ambele modele Nokia X vor veni cu un încărcător de 10W, care va avea o rată standard de încărcare de 5V / 2A.

Cotația CCC, așa cum a fost văzută de Nokiamob.net, sugerează că, cu încărcătorul 5V / 2A inclus, modelele Nokia X TA-1109 și TA-1099 nu vor suporta nici o tehnologie de încărcare rapidă. Aceasta contracarează speculațiile inițiale ale telefonului Nokia X fiind un nou smartphone de la HMD Global cu până la 6 GB de memorie RAM și 64 GB de stocare la bord. De asemenea, modelele par a avea suport 4G LTE bazat pe standardul TD-LTE.

Detaliile, inclusiv specificațiile și calitatea de construire a telefonului Nokia X nu sunt dezvăluite de listarea CCC. Cu toate acestea, acum este sigur să spunem că Nokia X va debuta ca un nou dispozitiv low-end de la HMD Global. Cele două modele care au apărut pe site-ul CCC vor fi probabil variantele Snapdragon și MediaTek SoC ale viitorului Nokia X. Mai mult, ambele modele sunt susceptibile de versiunea 2018 a originalului Nokia X care a fost lansată în februarie 2014.

Originalul Nokia X avea suport dual-SIM și se va baza pe Android Open Source Project (AOSP) care corespunde Android 4.1 Jelly Bean. Telefonul are un afișaj IPS de 4 inch și este alimentat de un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon S4 de 1GHz.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.