Nokia 9, smartphone-ul anticipat de HMD Global, a fost “scurs” din nou. De data aceasta, presa receptorului se bazează pe scurgeri și zvonuri. Până acum au apărut pe Internet, oferind o idee bună despre designul telefonului. Noul zvon anticipeaza scurgerile anterioare, arătând că Nokia 9 poate avea intr-adevar o camera dubla.

Machetele Nokia 9 sugerează de asemenea că telefonul poate sa suporte sticla pe spate, la fel ca noua serie de iPhone 8. Noile renderări indică de asemenea faptul că Nokia 9 poate fi următorul smartphone premium care renunta la mufa audio de 3,5 mm. Am văzut deja cele mai recente telefoane Pixel de la Google care lipsesc de această caracteristică. Există un scaner de amprente la panoul din spate, pe baza unor randamente noi. Modificările arată, de asemenea, benzile antenei de pe panourile laterale în loc de partea din spate a dispozitivului. Panoul din dreapta este văzut ca găzduiește atât comenzile de alimentare, cât și de volum pentru presupusul Nokia 9. Noile randări au fost postate de OnLeaks, care are o înregistrare decentă când vine vorba de scurgeri de informatii ale smartphone-urilor, înainte de lansarea reală. Având în vedere faptul că noile informatii se bazează pe scurgeri, ne putem aștepta să vedem schimbări în produs când se lansează.

Scurgerile anterioare au sugerat că Nokia 9 poate fi disponibil în opțiuni de memorie RAM de 6 GB și 8 GB. Alte specificații despre zvonuri includ certificarea IP68 și stocarea încorporată de 128 GB. Scurgerile au sugerat, de asemenea, că Nokia poate fi prima companie care are un scanner pentru iris.

Nu cu mult timp în urmă, Nokia 9 a fost reperat pe site-ul companiei și a arătat aparent telefonul în imaginea promoțională. Nokia 9 se așteaptă ca prețul să se ridice la 750 EUR – un preț care îl va face să concureze cu alte companii precum Samsung și Apple. Alte specificații despre zvonuri includ o dublă setare a camerei în spate cu doi senzori Zeiss de 13 megapixeli cu suport pentru bliț cu LED dublu. Se spune că are un ecran QHD de 5.5 inch (1440×2560 pixeli) și este alimentat de Snapdragon 835 SoC.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.