Motorola Moto E4 si E4 Plus – Ce specificatii si preturi vor avea cele doua telefoane

Seria E4 de la Motorola anunta ca va lovi puternic concurenta si doreste sa se impuna pe segmentul entry level. Vor reusi totusi americanii sa se impuna intr-o piata in care competitia este atat de stransa? Ramane de vazut cum va fi primita seria.

Cele doua modele din seria E4, respectiv Motorola Moto E4 şi E4 Plus sunt asteptate deja de ceva timp.
In privinta designului, telefoanele vor avea un aspect destul de basic, dar cum simplitatea atrage mereu si gusturile nu se discuta, nu putem trage concluzii pripite. Putem mentiona insa ca telefoanele nu au cel mai slim design si nici finisajele cele mai elegante. In comparatie cu alte modele din aceeasi categorie de pret, diferentele sunt destul de mari. Modelul Moto E4 va avea 8.99 mm in grosime si 151 de grame, in timp ce E4 Plus va avea 9.55 mm grosime si 198 de grame. Poate exista totusi un motiv pentru alegerile producatorului.

Ce trebuie sa stim despre Motorola Moto E4 si E4 Plus?
Motorola Moto E4 este un dispozitiv entry destul de competitiv din punctul de vedere al configuratiei. Acesta urmeaza sa aiba un display de 5 inch cu rezolutia de 1280 x 720 de pixeli. In ceea ce priveste performanta, aici vorbim de un procesor MediaTek MT6737M quad-core de 1.3 GHz, o memorie RAM de 2 GB RAM si un spatiu de stocare de 16 GB ce poate fi extins. Telefonul va rula sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat si va fi sustinut de o baterie de 2800 mAh. In ceea ce priveste partea multimedia, telefonul va fi dotat cu o camera foto principala de 8 MP cu flash dual-LED si autofocus si o camera secundara de 5 MP. La acest capitol modelul se prezinta destul de bine.

Motorola E4 Plus este varianta ceva mai mare. Acesta urmeaza sa aiba un display de 5.5 inci cu aceeasi rezolutie de 1280 × 720 pixeli. La nivelul performantei, procesorul este acelasi ca in cazul modelului Moto E4, diferenta constand in faptul ca exista o versiune cu 2 GB RAM si una cu 3 GB RAM. Versiunea Motorola E4 Plus se remarca prin intermediul camerei principale de 13 MP cu flash dual LED si autofocus. Amatorii de fotografie vor fi cu siguranta incantati. Camera secundara de selfie are 5 MP. Un alt aspect prin care modelul E4 Plus se distinge fata de E4 este bateria. In cazul de fata, E4 Plus are o baterie de 5000 mAh. Diferenta de pret isi spune cuvantul.

Ca tot veni vorba de pret, Motorola Moto E4 va avea un pret in jurul sumei de 150 euro, in timp ce Motorola Moto E4 Plus va avea un pret de aproximativ 190 euro. Acestea fiind spuse, ramane de vazut cum va reactiona publicul la noua serie E4.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.