Huawei P10 urmeaza sa fie lansat cat de curand la Mobile Word Congress 2017, mai exact in dupa-amiaza zilei de duminica pe 26 februarie in Barcelona, Spania.

In afara de standardul Huawei P10, un model mai mare numit P10 Plus este de asemenea, programat sa loveasca rafturile in acest an, dupa cum a confirmat anterior Yu Chengdong, CEO al Huawei Consumer Business Group intr-un interviu care a mentionat, de asemenea, eliberarea smartphone-urilor undeva in luna martie sau aprilie a acestui an.

Conform unor zvonuri de pe internet Huawei va lansa o versiune ‘’Lite’’a smartphone-ului P10, dar deocamdata nu exista nici un zvon cu privire la data de lansare, insa s-ar putea sa fie si aceasta prezentata la MWC 2017.

Huawei P10 ar urma sa vina echipat conform imaginilor aparute recent pe internet cu un display de 5.2 inch Full HD, avand un sensor de amprente plasat pe partea din spate si integrat in butonul Home.

Versiunea mai mare, P10 Plus ar urma sa vina cu specificatii mult mai interesante fata de P10, dar si mai scumpe, avand un display Quad HD de 5.5 inch, curbat la margini, care va avea un sensor de amprente pe partea din spate, ca si pe Huawei P10, iar cel mai probabil va avea pe partea din fata un detector de iris.

Ca procesor avem HiSillicon Kirin 965 care va fi ajutat de 6GB RAM si 256GB spatiu de stocare, de asemenea, camera va fi produsa in parteneriat cu cei de la Leica, ca si pe smartphone-ul anterior Huawei P9, avand un sistem dual-camera cu un blitz circular.

Huawei P10 este asteptat sa vina la pretul de 700 de euro, iar varianta P10 Plus va veni la pretul de 750 de euro.

Compania isi propune sa rivalizeze cu Apple si Samsung, care domnesc pe pietele occidentale. Prin urmare, Huawei P10 si P10 Plus vor incerca sa sparga vanzarile si sa concureze cu celebri adversari Galaxy S8 si iPhone 8.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.