Apple intenționează să lanseze cel mai accesibil iPad de 9,7 inci în 2018, potrivit unui nou raport. Gigantul va anunța o nouă versiune a iPad-ului cu dimensiuni normale la un preț de 259 de dolari (aproximativ 1.050 de LEI). Aceasta este chiar mai ieftina decât cea de 329 dolari (aproximativ 1.300 de LEI) al iPad-ului de 9,7-inch lansat în luna martie a acestui an – care la acel moment a fost cel mai ieftin iPad de dimensiuni mari.

Noua lansare, raportata de Digitimes, se spune ca este o licitatie de catre Apple pentru a ajunge in piete mai voluminoase si mai constiente, cu o speranta de a revigora vanzarile iPad care au inregistrat o scadere inca de la inaltimea recordului din 2014. Apple a impins agresiv gama iPad cu prețuri mai ieftine pe versiunea obișnuită și actualizări anuale majore pentru iPad Pro.

Raportul nu oferă detalii cu privire la faptul că iPad-ul de 259 de dolari va înlocui, sau va însoți iPad-ul de 9,7 inch 2017. În cel de-al doilea caz, modelul mai nou ar putea fi doar o versiune ușor tonificată în jos, a iPad-ului curent cu un design similar și un senzor de cameră. Dacă este adevărat, acesta va fi cel mai accesibil iPad de dimensiune completă de la Apple.

Acest nou iPad va fi fabricat de Apple Compal Electronics și va fi lansat în a doua jumătate a anului 2018. Se pare că Apple încearcă să vizioneze tablete Android accesibile, oferind utilizatorilor o opțiune mai ieftină de a comuta la iOS.

În ciuda vestei minunată pentru fani, acest raport va fi luat cu un vârf de sare, deoarece în prezent nu există nici o confirmare din partea Apple sau a furnizorului său și se bazează pe o scurgere speculativă care ar fi putut fi determinată de intervalele mai ieftine pentru iPad-ul următor . Rămâi cu UrbanTeh.ro pentru actualizări regulate la lansare.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.