Într-o încercare de a da mai multă putere femeilor pe platformă, aplicația de întâlniri Tinder este pregătită să introducă o setare care face posibil ca femeile să interacționeze numai cu bărbații care trimit mesaj primii.

“Deseori, femeile nu doresc cu adevărat presiunea de a lansa conversația, dar dacă o doresc, este grozav”, a declarat Mandy Ginsberg, CEO, Match Group Inc., citat de site-ul MarketWatch, joi.

Compania mamă a companiei Tinder, Match Group Inc., a declarat că noua opțiune va permite femeilor să aleagă când să înceapă o conversație, dar nu va fi setarea implicită, deoarece este în aplicația rivală Bumble.

“Dedicarea oamenilor, alegerea față de a spune oamenilor cum să se angajeze este cea mai mare diferență”, a adăugat Ginsberg.

În prezent, Tinder permite fiecărui bărbat sau femeii să facă prima mișcare după ce a fost făcut un meci reciproc.

Cu peste trei milioane de abonați plătiți, această caracteristică dublă opt-in, a făcut Tinder una dintre cele mai de succes aplicații de dating pe piață.

Acesta a reprezentat 30% din veniturile companiei mamă în 2017, potrivit TechCrunch.

Cu toate acestea, Bumble a “mâncat” din teritoriul lui Tinder cu aplicația sa în creștere rapidă, care susține că are peste 26 de milioane de utilizatori.

Poti comenta si pe Facebook

About The Author

Sianu Alexandru

Salut ! Ma numesc Alex. Redactor la UrbanTeh.ro din Mai 2017 si din fericire pana in prezent. 15 ani si pasionat de tehnologie. Dar nu numai atat. Sunt un mare fan al seriilor "Piratii din Caraibe", "Star Wars" si "The LOTR" - de asemenea mare fan al filmelor de comedie si horror. Imi impart timpul intr-e scoala, tehnologie si viata personala. Imi place sa ma documentez, ceea ce va sfatuiesc si pe voi sa o faceti. Have a nice day !!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.