Samsung Electronics a lansat joi, 2 februarie, doua noi monitoare de gaming curbate in India – LC24FG70 (24 inch) si LC27FG70 (27 inch) – la pretul de Rs. 35.000 si respectiv Rs. 42.000. Compania sustine ca sunt primele monitoare de gaming curbate, cu un timp de raspuns al imaginilor in miscare de 1 milisecunda (MPRT).

Monitorul curbat CFG70, conceput special pentru jucatorii profesionisti, include o calitate imbunatatita a imaginii si caracteristici cat mai prietenoase pentru o experienta de joc cu adevarat captivanta. Display-ul a fost introdus pentru prima data la gamescom 2016 si IFA 2016.

Monitorul CFG70 (24 inch si 27 inch- ambele modele) exprima culori stralucitoare si precise peste un spectru sRGB de 125 de procente, avand o rezolutie Full HD. Acest lucru produce o intensitate luminoasa de 3000: rata de contrast de 1 si amplifica detaliile anterior ascunse de joc in ambele setari de lumina si intuneric. Monitorul se folosește, de asemenea, de un design ecologic in conditii de siguranta.

Samsung ofera, de asemenea, un UX, care este special conceput pentru jucatori, cu un “tablou de bord cu setari intuitive”, pentru a permite o mai buna personalizare a setarilor de joc, precum si hotkeys pe partea din fata si din spate a ecranului pentru a regla rapid setarile intre pre-setari.

Compania spune, de asemenea, ca fiecare monitor este supus calibrarii riguroase din fabrica inainte de expediere pentru compatibilitate cu diverse genuri de jocuri.

Acest proces optimizeaza diferite setari, inclusiv rapoarte de contrast, nivelurile gamma de negru pentru luminozitate imbunatatita si nivelurile de balans de alb pentru managementul temperaturii. Ca rezultat, jucatorii se pot bucura de o imagine clara si stralucitoare, indiferent de ce joc joaca.

De asemenea, monitorul CFG70 are integrat un AMD FreeSync si un port HDMI pentru a sincroniza rata de reimprospatare de 144 Hz a ecranului cu a placi grafice de la AMD a utilizatoriului. Aceasta conectivitate minimizeaza ruperea imaginii, care poate perturba gameplay-ul si cresterea oboseli vizuale.

Fiecare monitor CFG70 ofera, de asemenea, o serie de taste rapide pe partea din fata si din spate a ecranului pentru ca utilizatorii sa se adapteze cu usurinta la setarile de joc.

Monitorul CFG70 ofera cea mai buna curbura de 1,800R si un unghi de vizualizare foarte larg de 178 de grade, este formata pentru a se potrivi cu curbura naturala a ochiului uman.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.