Pe măsură ce Google începe să livreze smartphone-urile Google Pixel 2 și Google Pixel 2 XL, produsele Essential ale Andy Rubin au redus prețul primului smartphone al companiei – telefonul esențial – de la 699 dolari până la 499 dolari.

Niccolo de Masi, președinte și director executiv al Essential, a făcut anunțul în weekend, menționând că această mișcare vine ca încercări de pornire pentru a “face chiar mai ușor pentru dvs. să experimentați produsele noastre și trupa noastră”. Utilizatorii pot achiziționa telefonul la prețul revizuit de la Essential.com, a spus el.

Revizuirea prețurilor poate ajuta telefonul esențial să ademenească unii clienți care ar fi putut fi atenți la iPhone-ul Apple X, care se va pune in vânzare pe 3 noiembrie și la Pixel 2 XL de la Google, care a intrat în vânzare luna aceasta. În comparație cu autocolantul de preț al telefonului Essential, de 499 USD, Google Pixel 2 XL începe de la 849 dolari, în timp ce varianta de bază iPhone X este estimată la 999 dolari.

Sau așa va fi speranța companiei. Potrivit unor cifre de la firmele de cercetare de marketing, telefonul esențial nu este chiar un vânzător fierbinte. Baystreet Research, care urmărește transferurile de telefoane și alte dispozitive din SUA, a estimat luna trecută că produsele esențiale au vândut doar 5.000 de unități pe transportatorul Sprint din SUA. Chiar dacă datele nu au dezvăluit exact câte telefoane Essential au expediat de la diferite canale, ne oferă o privire asupra a ceea ce ne așteptăm.

Essential afirmă că scăderea prețurilor face parte dintr-o “ofertă de timp limitată”, deci ar putea să vă grăbiți dacă doriți telefonul. Oferta se va încheia pe 15 noiembrie, în funcție de descrierea din amprentare. Clienții interesați pot beneficia de reducerea din această pagină.

“La Essential, unul dintre principiile noastre de conducere este că o meserie de primă necesitate și cele mai noi tehnologii nu ar trebui să fie pentru puțini. Am fi putut crea o campanie masivă de televiziune pentru a vă atrage atenția, dar credem că este mai ușor daca oamenii or să-și puna mâinile pe primele noastre produse. Este o modalitate mai bună de a ne cunoaște “, a scris Masi.

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.