Cu totii ne-am inrebat ce inseamna literele din denumirea telefoanelor produse de Samsung insa putini stiu clasificarea lor. Desigur la prima vedere pare complicat insa dupa ce sunt parcurse ne putem da seama ca sunt simple si foarte sugestive.

Iata ce inseamna fiecare litera in parte:

  “S” (Super inteligent) – telefoanele cu cele mai noi tehnologii, punctul culminant al portofoliului mobil de la Samsung. Această clasă va fi utilizată numai pentru dispozitive emblematice, de la Samsung.

 

  “R” (Royal / Rafinat) – modele de categoria premium, o combinație de putere, performanță și rafinament, pentru o persoana care dorește să fie definită de tehnologia care o folosește.

 

“W” (Wonderful/Extraordinar) – telefoane de înaltă calitate, modele strategice, perfecte pentru cei care caută un echilibru între stil, performanță și preț.

 

“M” (Magic) – modele de înaltă-performanță la un preț atractiv, economic.

 

“Y” (Young/Tânăr) – acestea sunt modele de intrare pe piață sau modele strategice pentru piețele în curs de dezvoltare sau pentru un public tânăr mai sensibil la preț.

 

“A” (Alpha) – acest segment a fost lansat în 2014 şi reprezintă terminale de la jumătatea gamei de produse Samsung, cu specificaţii puternice şi materiale premium.

 

“C” (China) – este o serie de smartphone, C5, C7 produsă în China, inițial pentru piața chineză, au avut succes și acum le găsim pe toate piețele din lume.

 

“K” (Kapture) – o gamă de smartphone-uri axate puternic pe zona foto, dispun de aparate foto foarte performante.

 

“J” (Japonia) – acest smartphone a fost dezvoltat initial pentru Japonia, elegant și subțire, la prețuri accesibile , oferă foarte multe. A trecut în Taiwan apoi în toată lumea.

 

“E” (Economic) – reprezintă terminalele Samsung de pe nişa mijlocie, atăt ca preț cât și caracteristici.

 

“Z” (Vine de la Tizen OS) – în cadrul acestui segment regăsim doar telefoane care utilizează sistemul de operare Tizen, primul smartphone cu sistem de operare Tizen a fost lansat în Rusia.

sursa: ilovesamsung

sursa foto: gsmarena

Lasa un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.