Acer PREDATOR X27, cel mai nou monitor gaming 4K HDR High-end

In sesiunile de gaming, interactivitatea si realismul fac totul, asa ca monitorul ocupa un rol esential in experienta noastra. Pasionatii de gaming asteapta cu nerabdare modelul Acer PREDATOR X27, anuntat a fi unul dintre cele mai performante monitoare de gaming. Monitorul reprezinta visul oricarui jucator.

Calitate 4K la nivel de televizor
Predator X27 este un monitor HDR nVIDIA de 27 inch. Cartea sa de vizita spune ca este un model 4K UHD cu un spectru foarte larg de culori, dimming local pentru un contrast perfect si o rata de refresh de 144Hz.

Daca urmam dotarile putin mai in detaliu, Acer Predator X27 este dotat cu un panou AU Optronics M270QAN02.2 AHVA, care integreaza tehnologia “quantum dot”. Aceasta tehnologie este cea mai avansata la momentul actual si este aceeasi pe care Samsung o integreaza celor mai recente modele 4K. Monitorul permite astfel redarea HDR10 si reda 96% din spectrul de culori DCI-P3. Timpul de raspuns este de 4 ms.

Cei de la Acer au preluat cele mai bune tehnologii de la producatorii de televizoare si le-au imbinat pentru un rezultat incredibil. Asa se face ca iluminarea din spate inspirata de Sony are 384 de zone si permite setarea celui mai intens negru. Ecranul Acer este astfel unul dintre cele mai performante si ridica mult standardele. Nici unghiurile de vizualizare nu au fost lasate mai prejos, asa ca ecranul are un spectru de 178 de grade pe orizontala si verticala.

In ceea ce priveste designul, monitorul are un aspect ultra futurist, fiind ultra slim si integrand unghiuri foarte inedite. Piciorul de sustinere este in acelasi timp foarte interesant. Modelul se face remarcat nu doar din punct de vedere tehnic, ci si din punctul de vedere al designului. Prezenta sa este una greu de ignorat.

Ajungem insa acum la o parte care ar trebui sa intereseze la fel de mult precum specificatiile monitorului: compatibilitatea hardware. Pentru a fi exploatat la maximum si pus in valoare, Acer Predator X27 are nevoie de o sustinere de nivel inalt pe partea hardware. Minimul necesar este o placa grafica nVIDIA de serie 10, cu un port Display 1.4. Investitia necesara in industria de gaming de ultima ora este mereu uriasa.

Monitorul Acer Predator X27 este astfel unul dintre cele mai performante din ultima perioada, un adevarat mastodont. Ramane de vazut cum va evolua competitia cu cei de la Asus, care urmeaza sa lanseze si ei un model foarte competitiv pe clasa high end.

Lasa un comentariu

About The Author

Fondator urbanteh.ro Un impatimit al tehnologiei imi impart pasiunile atat in timpul liber cat si la locul de munca inca din 2008 cand am creat primul website. Scriu despre tehnologie in general si lucrez in domeniul IT/Marketing la un cunoscut site de comert online din Romania. Lucrez cu un Laptop Lenovo Legion - i7 7700HQ, 15,6" FHD, 8GB DDR4, 240GB SSD + 1TB HDD, nVidia GTX 1050 Ti 4GB - cu un TV LG 49UF6907, Smart, Ultra HD, IPS 4K, webOS 2.0, Wi-Fi, 124 cm - cu un Samsung Galaxy S8 si cu un Sony Alpha A6000.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.